Mac's visie

Mac Morrison streeft ernaar om de beste te zijn in de ontwikkeling en levering van innovatieve personeelsoplossingen en diensten zodat onze klanten kunnen winnen in de veranderende wereld van werkgelegenheid.

De voordelen

  • Dedicated netwerk
  • Voorbeeldige reputatie
  • Bewezen kwaliteit
  • Innovatieve werving
  • Gerespecteerd bedrijf
  • Stevige geschiedenis
  • Breed spectrum in werkgelegenheid

Werving van ambitieuze professionals

Mac Morrison is een toonaangevend werving- en selectiebureau dat een breed scala biedt in recruitmentoplossingen voor verschillende disciplines.
Ons toegewijde team van getrainde professionals werken dag in dag uit om te voldoen aan de plaatsingsbehoeften van de verschillende kandidaten en opdrachtgevers. Mac helpt in uw zoektocht naar dé perfecte kandidaten.
Mac Morrison biedt u waardevolle kandidaten die passen bij de individuele behoeften van uw bedrijf, of u nu iemand voor een korte tijd nodig hebt of meerdere mensen voor een langere periode.

Uitgebreide selectie en matching

Elk wervings- en selectietraject vraagt om een specifieke benadering want geen enkel bedrijf en dus geen traject is hetzelfde.
Daarom stellen wij u als klant centraal en benaderen wij elke opdracht op een persoonlijke manier. Wij stellen geen standaardvragen, maar vragen door!
Denken wij mogelijk geschikte kandidaten te hebben gevonden, dan controleren wij eerst de CV’s.
Wij checken of de werkervaring echt aansluit bij uw behoeften en bellen de referenties van de mogelijke kandidaten na. Pas daarna stellen wij de kandidaten aan u voor.
Indien u daar behoefte aan hebt, dan organiseren wij eerst een assesment met de mogelijk geschikte kandidaten.
Aan de hand van deze uitslagen, wordt het voor u nog gemakkelijker een keuze te maken met wie u graag een gesprek wilt aangaan.